Kontakt

Email: kontakt@sonderjyllandsretshjaelp.dk

Telefontid tirsdag 15:00-17:00 og torsdag 16:00-18:00. Tlf: 53 57 00 23

Vi beder om respekt for, at den angivne åbningstid overholdes. Man kan således ikke have en forventning om, at en frivillig rådgiver kan rådgive ud over det angivne sluttidspunkt. Husk på, at de frivillige arbejder gratis og bruger deres fritid på at hjælpe dig og andre, der har brug for det.

Der er generelt meget travlt på retshjælpstelefonen tirsdag og torsdag. Oplever du, at det er svært at komme igennem, er du meget velkommen til at sende en mail eller møde personligt op på biblioteket enten i Aabenraa, Sønderborg eller Haderslev i den åbningstid, der er anført ud for det enkelte bibliotek.
Da den telefoniske rådgivning ligesom den personlige udelukkende varetages af frivillige, som gratis stiller sig til rådighed i sin fritid, beder vi om forståelse for, at vi ikke kan ringe tilbage på ubesvarede opkald.

Aabenraa Bibliotek
Haderslevvej 3
6200 Aabenraa
Åbningstider: hver onsdag fra kl. 10-12

 

Sønderborg Bibliotek
Nørre Havnegade 15
6400 Sønderborg
Åbningstider: hver mandag fra kl. 15-18 – Bemærk! Ny åbningstid.

 

Haderslev Bibliotek
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Åbningstider: hver onsdag fra kl. 14-17

 

Du kan også få telefonisk rådgivning tirsdag fra kl. 15-17 og torsdag 16-18. Denne form for rådgivning egner sig bedst til korte, præcise spørgsmål, så hvis dit spørgsmål ikke egner sig til telefonisk rådgivning, vil du blive henvist til at møde op.

Du er også velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, hvis du har et kort og præcist spørgsmål. Du må påregne op til en uges svartid på mailen. Hvis dit spørgsmål ikke egner sig til skriftlig besvarelse, vil du blive henvist til at møde personligt op i åbningstiden.

 

Sønderjyllands Retshjælp
c/o Råd til Advokat Advokatanpartsselskab
Perlegade 17
6400 Sønderborg
CVR. 34567654