Kontakt

Email: kontakt@sonderjyllandsretshjaelp.dk

Sønderjyllands Retshjælp
c/o Råd til Advokat Advokatanpartsselskab
Perlegade 17
6400 Sønderborg

Telefontid tirsdag og torsdag mellem 15:00-17:00. Tlf: 53 57 00 23

Der er generelt meget travlt på telefonen i åbningstiden. Oplever du, at det er svært at komme igennem, er du meget velkommen til at sende en mail eller møde personligt op i åbningstiden enten i Aabenraa, Sønderborg eller Haderslev.
Da den telefoniske rådgivning ligesom den personlige udelukkende varetages af frivillige, som gratis stiller sig til rådighed i sin fritid, beder vi om forståelse for, at vi ikke kan ringe tilbage på ubesvarede opkald.

Aabenraa Bibliotek
Haderslevvej 3
6200 Aabenraa
Åbningstider: hver onsdag fra kl. 10-12

Sønderborg Bibliotek
Nørre Havnegade 15
6400 Sønderborg
Åbningstider: hver mandag fra kl. 13-17

Haderslev Bibliotek
Bispebroen 3
6100 Haderslev
Åbningstider: hver onsdag fra kl. 14-17

Du kan også få telefonisk rådgivning tirsdag og torsdag mellem kl. 15-17. Denne form for rådgivning egner sig bedst til korte, præcise spørgsmål, så hvis dit spørgsmål ikke egner sig til telefonisk rådgivning, vil du blive henvist til at møde op.

Du er også velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, hvis du har et kort og præcist spørgsmål. Du må påregne op til en uges svartid, da telefoniske og personlige henvendelser vil blive prioriteret og mails kun vil blive besvaret indenfor retshjælpens åbningstid. Hvis dit spørgsmål ikke egner sig til skriftlig besvarelse, vil du blive henvist til at møde personligt op i åbningstiden.